14.08.2018r.

MLS: Los Angeles Galaxy – Colorado Rapids [10:30 PM ET USA/04:30 CET]

Eurosport 1 SD/HD Sweden
Eurosport Player SE
AD Sport 4 HD
Sky Sports SD/HD Mexico
Altitude SD/HD
Spectrum SportsNet SD/HD
MLS Direct Kick (PPV)
MLS LIVE
MLS LIVE on DAZN (Canada)
ESPN+ USA

15.08.2018r.

MLS: DC United – Portland Timbers [8:00 PM ET USA/02:00 CET]

AD Sport 4 HD
Eurosport Player SE
ROOT Sports NW SD/HD
MLS Direct Kick (PPV)
MLS LIVE
MLS LIVE on DAZN (Canada)
ESPN+ USA

MLS: Los Angeles FC – Real Salt Lake [10:00 PM ET USA/04:00 CET]

AD Sport 4 HD
Eurosport Player SE
ESPN SD/HD USA
ESPN Deportes SD/HD
WatchESPN
ESPN Latin Brasil SD/HD
ESPN 3 Latin America SD/HD
ESPN Play (Sur)
MLS Direct Kick (PPV)
MLS LIVE

18.08.2018r.

MLS: Seattle Sounders – Los Angeles Galaxy [4:00 PM ET USA/22:00 CET]

Eurosport 2 SD/HD Polska
Eurosport 2 SD/HD Germany
Eurosport 2 SD/HD France
Eurosport 2 SD/HD Denmark
Eurosport Player DK
Eurosport 1 SD/HD Nordic
Eurosport Player NO
Eurosport 2 SD/HD Sweden
Eurosport Player SE
Eurosport 2 SD/HD Russsia
Eurosport 2 SD/HD International
AD Sport 4 HD
ESPN SD/HD USA
ESPN Deportes SD/HD
WatchESPN
MLS Direct Kick (PPV)
MLS LIVE
MLS LIVE on DAZN (Canada)

MLS: Philadelphia Union – New York City [7:00 PM ET USA/01:00 CET]

AD Sport 4 HD
Eurosport Player SE
Sky Sports Football SD/HD
Sky Sports SD/HD Mexico
YES SD/HD
MLS Direct Kick (PPV)
MLS LIVE
MLS LIVE on DAZN (Canada)
ESPN+ USA

MLS: Vancouver Whitecaps – New York Red Bulls [7:00 PM ET USA/01:00 CET]

AD Sport 3 HD
Eurosport Player SE
MSG SD/HD
TSN 1 SD/HD
TSN 5 SD/HD
TSN Direct
MLS Direct Kick (PPV)
MLS LIVE
ESPN+ USA

MLS: Montreal Impact – Chicago Fire [7:30 PM ET USA/01:30 CET]

AD Sport 5 HD
Eurosport Player SE
TVA Sports SD/HD
MLS Direct Kick (PPV)
MLS LIVE
ESPN+ USA

MLS: FC Dallas – Minnesota [8:00 PM ET USA/02:00 CET]

AD Sport 2 HD
Eurosport Player SE
FOX Sports North Plus SD/HD
MLS Direct Kick (PPV)
MLS LIVE
MLS LIVE on DAZN (Canada)
ESPN+ USA

MLS: Sporting Kansas City – Portland Timbers [8:30 PM ET USA/02:30 CET]

AD Sport 7 HD
Eurosport Player SE
FOX Sports KC Plus SD/HD
FOX Sports Midwest Plus SD/HD
ROOT Sports NW SD/HD
MLS Direct Kick (PPV)
MLS LIVE
MLS LIVE on DAZN (Canada)
ESPN+ USA

MLS: Houston Dynamo – Real Salt Lake [9:00 PM ET USA/03:00 CET]

AD Sport 4 HD
Eurosport Player SE
MLS Direct Kick (PPV)
MLS LIVE
MLS LIVE on DAZN (Canada)
ESPN+ USA

MLS: San Jose Earthquakes – Toronto FC [10:00 PM ET USA/04:00 CET]

AD Sport 3 HD
Eurosport Player SE
NBC Sports California SD/HD
TSN 4 SD/HD
TSN Direct
MLS Direct Kick (PPV)
MLS LIVE

19.08.2018r.

MLS: Atlanta United – Columbus Crew [4:00 PM ET USA/22:00 CET]

Eurosport 2 SD/HD Polska
Eurosport 2 SD/HD Germany
Eurosport 2 SD/HD France
Eurosport 2 SD/HD Denmark
Eurosport Player DK
Eurosport 2 SD/HD Sweden
Eurosport Player SE
Eurosport 2 SD/HD Russsia
Eurosport 2 SD/HD International
AD Sport 4 HD
Fox Sports 2 SD/HD Mexico
FOX Sports South SD/HD
Spectrum Sports OH SD/HD
TSN 2 SD/HD
TSN Direct
MLS Direct Kick (PPV)
MLS LIVE
ESPN+ USA

MLS: DC United – New England Revolution [7:30 PM ET USA/01:30 CET]

AD Sport 4 HD
Eurosport Player SE
Fox Sports 1 SD/HD USA
Fox Deportes SD/HD
Fox Sports GO
SporTV 2 SD/HD Brasil
MLS Direct Kick (PPV)
MLS LIVE
MLS LIVE on DAZN (Canada)

MLS: Los Angeles FC – Colorado Rapids [10:00 PM ET USA/04:00 CET]

AD Sport 4 HD
Eurosport Player SE
Fox Sports 2 SD/HD Mexico
Altitude SD/HD
UniMás 46 SD/HD
SporTV 2 SD/HD Brasil
MLS Direct Kick (PPV)
MLS LIVE
YouTube TV [LA region only]

22.08.2018r.

MLS: New York City – New York Red Bulls [7:00 PM ET USA/01:00 CET]

Fox Sports 1 SD/HD USA
Fox Deportes SD/HD
Fox Sports GO
MLS LIVE
MLS LIVE on DAZN (Canada)

23.08.2018r.

MLS: Chicago Fire – Columbus Crew [7:00 PM ET USA/01:00 CET]

MLS Direct Kick (PPV)
MLS LIVE

MLS: Houston Dynamo – FC Dallas [9:00 PM ET USA/03:00 CET]

MLS Direct Kick (PPV)
MLS LIVE

24.08.2018r.

MLS: Orlando City – Atlanta United [8:00 PM ET USA/02:00 CET]

MLS Direct Kick (PPV)
MLS LIVE

MLS: Los Angeles Galaxy – Los Angeles FC [10:30 PM ET USA/04:30 CET]

MLS Direct Kick (PPV)
MLS LIVE

25.08.2018r.

MLS: Philadelphia Union – New England Revolution [7:00 PM ET USA/01:00 CET]

MLS Direct Kick (PPV)
MLS LIVE

MLS: Toronto FC – Montreal Impact [8:00 PM ET USA/02:00 CET]

MLS Direct Kick (PPV)
MLS LIVE

MLS: Sporting Kansas City – Minnesota [8:30 PM ET USA/02:30 CET]

MLS Direct Kick (PPV)
MLS LIVE

MLS: Colorado Rapids – Real Salt Lake [9:00 PM ET USA/03:00 CET]

MLS Direct Kick (PPV)
MLS LIVE

MLS: San Jose Earthquakes – Vancouver Whitecaps [10:00 PM ET USA/04:00 CET]

MLS Direct Kick (PPV)
MLS LIVE

26.08.2018r.

MLS: New York Red Bulls – buDC United [7:00 PM ET USA/01:00 CET]

MLS Direct Kick (PPV)
MLS LIVE

MLS: Portland Timbers – Seattle Sounders [9:30 PM ET USA/03:30 CET]

MLS Direct Kick (PPV)
MLS LIVE

29.08.2018r.

MLS: DC United – Philadelphia Union [8:00 PM ET USA/02:00 CET]

MLS Direct Kick (PPV)
MLS LIVE

MLS: New York Red Bulls – Houston Dynamo [8:00 PM ET USA/02:00 CET]

MLS Direct Kick (PPV)
MLS LIVE

MLS: Portland Timbers – Toronto FC [10:30 PM ET USA/04:30 CET]

MLS Direct Kick (PPV)
MLS LIVE

MLS: San Jose Earthquakes – FC Dallas [10:30 PM ET USA/04:30 CET]

MLS Direct Kick (PPV)
MLS LIVE

01.09.2018r.

MLS: Seattle Sounders – Sporting Kansas City [4:00 PM ET USA/22:00 CET]

MLS Direct Kick (PPV)
MLS LIVE


Legenda
Kolor niebieski: kanały polskie, FTA z satelity, DVB-T (Free TV)
Kolor czerwony: kanały zagraniczne, kodowane (Pay TV)
Kolor bordowy: online, streaming, OTT
Kolor zielony: stacje radiowe (radio stations)

KOPIOWANIE ZABRONIONE !!!
Copyright by digitalsports.pl
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial